30 napos könyves kihívás - 15. nap

Sziasztok!

A mai napon a kedvenc férfi karakterem mutatom be, amit hosszas, megfontolt gondolkodás és mérlegelés után úgy döntöttem el, hogy véletlenszerűen ráböktem egy könyvre a jelöltek közül, így került ki győztesnek:


Korialstrasz a vörös sárkány, Alexstrasza, az egyik Sárkány Aspektus párja, a dalarani mágiatanácsban elfként álcázott tagja.
Sok Warcraft könyvben szerepelt és mindig szerettem olvasni a történetét, hogy látja Azeroth világát és igencsak sok időt megélt sárkány és mindezek ellenére szívén viselte a halandó fajok sorsát.
Nem csak az Alliance, de a Horda sorait is megsegítette, ha arra volt szükség, de mindenekelőtt egyetlen szerelme érdekeit tartotta szeme előtt.
Rengeteg kalandon volt túl, harcolt Deathwinggel, a Lángoló Légióval, utazott az időben és sok eseménynek szemtanúja vagy aktív részese volt, ami Azerothot azzá formálta, amilyen most.
Ő az a karakter, akivel bármikor szívesen cserélnék, mert egyrészt sárkány, de mint a többi fajtársa, halandó formát is fel tudott venni, így egyszerre élvezhette mindkét világ előnyeit.

Holnap a kedvenc női karakteremet hozom el nektek.

Jó olvasást addig is.
Morhen

Megjegyzések