Bookdepository - Black Friday akciók #1

Sziasztok!

A Black Friday elérte a Bookdepository-t is, amit ha nem ismersz, röviden úgy tudnék összefoglalni, hogy leginkább angol nyelvű könyvek nagykereskedése, ahol nagyon jó árban ki lehet fogni könyveket és még a kiszállítás is ingyenes.
Csak annyit fizetsz a könyvekért, amit látsz, csak ki kell várni amíg kihozzák, ami attól függ, hogy melyik raktárból küldik. Ezért előfordulhat az is, hogy nem egyszerre érkezik meg a rendelés, mert máshonnan adják fel.
Mivel a kínálat igencsak bő, ezért szeretnék nektek az akció időtartama alatt kiemelni pár olyan könyvet / sorozatot, ami szerintem érdekes lehet számotokra is.

Első körben ezeket emelném ki nektek.

1. Alan Moore - Watchmen

Ha szeretnéd megismerni az HBO GO-n futó Watchmen sorozat világának kiindulópontját, akkor nézd meg az eredeti filmet, vagy olvasd el ezt a könyvet.
 

2. Andrzej Sapkowski - The Witcher könyvei
Ha szeretnél felkészülni a Netflixen december 20.-án megjelenő Witcher sorozatra kicsit, akkor mindenképpen ajánlom ezeket a könyveket.

3. Suzanne Collins - The Hunger Games
Ezt a sorozatot is egész jó áron be lehet szerezni, a borítója pedig egyszerű, de pont ezért nekem kifejezetten tetszik.

4. Harry Potter kiegészítő ajándék
Ugyan ezek nem könyvek, de Karácsony közeledtével kifejezetten jó ajándék lehet egy Harry Potter-t szeretőnek.Az egyikben a kastély modellje van, ami világít is, a másikban a Teszlek Süveg van, ami mind a négy ház nevét ki tudja mondani.


De ez még csak egy nagyon kis szelete a mai kínálatnak, ezért ha felkeltettem a kíváncsiságod, mindenképpen ajánlom, hogy nézz körül!



További jó olvasást!
Morhen


Megjegyzések

Megjegyzés küldése