Horror Szerda #8



Utasítás a felderítő csapatnak (írta:Acceptance00 )

Ha ezt olvasod, azt jelenti, hogy teljesítetted a teszteket és elérted, hogy a Bandana árok felderítő csapatához csatlakozhass. Gratulálok.
Ahogy a próbákon is elmondták, fokozott óvatossággal kell eljárni a vízalatti küldetés során. A következő utasításokat titokban kell tartani, ahogy a korábban aláírt titoktartási nyilatkozatban is szerepel.
- Minden felderítést egyedül kell végezni, hogy elejét vegyünk még több egymással szemben kialakult ellenséges viselkedés miatt történt balesetnek.
- Mivel minden elektronikai rendszer leáll a fénylő barlangon túl, ezért húzd meg a kötelet háromszor, ha ki akarsz jutni.
- A kötélrántásokat az óramutatóhoz kell igazítani. Másodpercenként egy rántás. Ha rossz az időzítés, nem fogjuk jelzésként értelmezni.
- Az alga és a növények értelmesnek bizonyultak. Ellenségként kell kezelni őket és mindenképp tartani kell a távolságot tőlük.
- A fekete felület a második barlang alatt nem az üreg alja. Ne érintsd meg. Ne kelts zajt a közelében. Ne irányítsd a lámpád fényét rá.
- Ha észreveszed, hogy a buborékok lefele indulnak meg, akkor vágd el a kötelet és rejtőzz el. Az a valami felébredt és nem akarod, hogy könnyen megtaláljon.
- Ha találsz egy másik felderítőt, ne higgy a hazugságainak. Aki még lent van, az már nem ember.
- Ha kántálást vagy éneklést hallasz, ne mozdulj. Próbáld kikapcsolni a lámpát és addig maradj a sötétben, amíg szükséges, hogy elhallgasson az ének. Ha nem segít, akkor gondolj arra, hogy a fulladás ebben a helyzetben kegyes halál.
- Ha az ének hangosabb, vagy dühösebb lesz, gyorsan fordítsd a fényt a fekete alakra. Gyorsabban véget ér.
- Ne feledd, a küldetés fő célja az információszerzés. Ha érzed, hogy elhagy a józan eszed, minél hamarabb távozz. Legalább egy épelméjű szemtanúra szükségünk van, hogy megtudjuk mi van Chernobyl vízalatti magja alatt.


A szörnyek köztünk vannak (írta:7765827365 )

A látásom homályos, a torkom kiszáradt. Vörös pöttyök ugrálnak a szemem előtt. Fájnak a lábaim. Már nem tudok tovább futni. Órák óta követnek már. Megölték a családom és mindenkit, aki közel állt hozzám. Most értem jönnek.
A dolgok máshogy is alakulhattak volna, ha a vírus nem terjed el ennyire. Megölik az összes fertőzöttet és a családjukat. Nem tudok túl sokáig bújkálni. Hallom a lépteiket, engem keresnek.
Az egyikük meglátott. Nem fogok futni. Bátran nézek szembe a halálommal. Felém irányítja a fegyver csövét. Nemsokára a szeretteimmel leszek. Egyikük meghúzza a ravaszt. Hallom a lövést, majd minden elsötétedik.
Hé, Kapitány. A csapatunk egy újabb tigrist ölt meg.
 

Starlight hotel házirend (írta:7765827365 )

1) Este 10 óra után nem biztosítunk szobaszervízt. Minden ilyen esetben a recepciót kell keresni.
2) Ne nyisson ajtót, csak ha háromnál többször kopogtatnak.
3) Ha egy kisgyereket lát a folyosón rohangálni, azonnal menjen a szobájába és zárja be az ajtót. A következő negyedórában ne hagyja el a szobáját.
4) Ha visszataszító szagot érez a szobájában, azonnal jelentse a recepciónak.
5) Ha segélykérő kiáltásokat hall a 223-as szobából, hagyja figyelmen kívül.
Reméljük élvezni fogja ittlétét.

Megjegyzések

  1. Válaszok
    1. Szerintem vannak kolisok, akik még így is előbb bevállalnák ezt, mint a jelenlegi helyüket. :D

      Törlés

Megjegyzés küldése